Isporuka - LAPTOP DELOVI - LAPTOP PARTS

Kategorije

Pošiljke i povrati pošiljki

Vaši paketi pošiljki

Paketi se uglavnom otpremaju u roku od dva dana od dana primanja uplate (ukoliko se nalaze na stanju) i dostavljaju se putem Post Express kurirske službe sa praćenjem . Ako želite dostavu sa nekom drugom kurirskom službom, dodatni trošak vas može zateći, pa vas molimo da nas kontaktirate pre nego što odaberete ovu metodu. Bez obzira na koju soluciju se odlučite, mi ćemo vam obezbediti sve informacije o vašoj pošiljci kako biste mogli da pratite trenutnu lokaciju vase pošiljke.

Cene pošiljki uključuju rukovanje i pakovanje , kao i poštanske troškove. Cene rukovanja su fiksne, gde  izmene kurirske službe mogu dovesti do izmene cene transporta što varira prema ukupnoj težini pošiljke. Mi vam savetujemo da grupišete stavke u jednom redu i jednoj pošiljci. Mi ne možemo grupisati dve različite narudžbe , a cena poštarine  će se primjenjivati na svaku od njih. Vaš će paket biti poslat na vaš sopstveni rizik, ali posebna pažnja će biti primenjena kako bi zaštitili krhke i lomljive predmete.

Možete odabrati i opciju plaćanja poštanskih usluga direktno kuriru što morate posebno naznačiti prilikom kupovine. Paketi se šalju otkupninom! 

Kutije su adekvatnih veličina tako da su vaši artikli  dobro zaštićeni.

 

Veza sa stranicom kurirske službe


Korpa  

Nema proizvoda

0,00 € Isporuka
0,00 € Ukupno

Korpa Plaćanje

Subway

Bilten

Bitcoin Rates

1 BTC=5613.26 EUR
1 BTC=6363.55 USD